Розрахунок та аналіз стаціонарних режимів електротехнічних пристроїв з ферорезонансними контурами - Маляр, В.С.; Маляр, А. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Розглянуто особливості застосування диференціального сплайн-методу до розрахунку періодичних процесів в електротехнічних пристроях з ферорезонансними контурами та аналізу асимптоточної стійкості нелінійних періодичних режимів. Peculiarities of application of the differential spline-method for calculating periodic processes in electrotechnical devices with ferroresonant circuits and for analyzing asymptotic stability of periodic modes have been considered.