Експериментальне дослідження кратної самосинхронізації дебалансних віброзбудників - Ярошевич, М. П.; Тимощук, В. М.; Силивонюк, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Здійснено експериментальну перевірку можливості отримання стійких режимів кратної самосинхронізації дебалансних збудників вібраційних машин з тримким тілом, що здійснює плоскі коливання. The experimental testing of possibility of gaining the multiple self-synchrozation stable modes disbalance exciters of vibration machines containing carrying body that makes plane vibration is carried out.