Могила Марії Бараболяк. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Марії Бараболяк (1912-1973)— музикантки, професорки музики. Надгробок — стела, на якій викарбована арфа, з латинським хрестом, портретом покійної, інскрипцією про неї та епітафією . Поле №15.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, музиканти, професори музики, Марія Бараболяк, надгробок, могила.