Використання логістичного підходу в управлінні витратами підприємства - Тарасенко, С. І.; Караван, Н. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглядається проблема підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції за рахунок зниження рівня витрат на її виробництво і реалізацію. Для цього пропонується застосування логістичного підходу в процесах дослідження та організації управління витратами. Is devoted to a problem of competitiveness increasing of domestic production at the expense of decrease the costs on its manufacture and realization. For this purpose the application of logistical approach during research and organization of expenses is offered.