Термомеханічні властивості сумішей поліамід-полівінілпіролідон - Левицький, В. Є.; Тарнавський, А. Б.; Суберляк, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Досліджені термомеханічні властивості сумішей поліамід (ПА-6 та ПА-6/66) – полівінілпіролідон (ПВП). Встановлено вплив ПВП на надмолекулярну структуру сумішей, температурні інтервали фізичних станів та характер термомеханічних кривих. Thermomechanical properties of PA-6 and PA-6/66 mixture polyvinyl pyrrolidone (PVP) have been investigated. Polyvinyl pyrrolidone influence on besides molecular structure of mixture, temperature interval of phase condition and nature of thermomechanical curve have been determined.