І. І. Огієнко, С. О. Сірополко, Л. У. Биковський: любов до книги – крізь усе життя - Прокопчук, Віктор Степанович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті досліджується бібліотечно-бібліографічна діяльність в еміграції І. І. Огієнка, С. О. Сірополка, Л. У. Биковського – творців фундаментальної бібліотеки Кам’янець-Подільського державного українського університету. The library and bibliographic activities during the exile of I. I. Ogiyenko, S. O. Siropolko, L. U. Bykovskyi - creators of basic library of Kamyanets-Podilsk Ukrainian State University is examined in this article.
Keywords: бібліотека; книгознавство; бібліотекознавство; бібліографія; бібліологія; еміграція; library; bibliology; librarianship; bibliography; knowledge of books; emigration