Застосування подібних матриць до розв’язування компонентних рівнянь електричного кола - Воробкевич, А. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Для розв'язування нелінійної системи компонентних рівнянь електричного кола із заданою структурою використано подібні матриці, які формуються за допомогою ортогональних матриць Хаусхолдера. In order to solve nonlinear system of component equations of electrical circuit with given structure the similar matrices formed by Householder's orthogonal matrices are used.