Економічні аспекти розвитку архітектурної типології об’єктів розваг - Гаращак, Т. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Висвітлено вплив сучасних економічних факторів на стан об"єктів сфери розваг в Україні порівняно зі світовим досвідом та процеси розвитку їх архітектурної типології. The article highlighted the impact the current economic condition factors sphere of entertainment facilities in Ukraine in comp arison with international experience, and processes of their architectural typology.
Keywords: економічний фактор; об’єкт розваг; принципи типології; центр розваг; парк розваг; economic factor; the object of entertainment principles typology; entertainment center; amusement park