Синхронізація зображень у мультимоніторних системах - Іващук, Т. С.; Квурт, Л. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Метою цієї роботи є дослідження різних аспектів роботи мультимоніторних систем. Використання таких систем є дуже перспективним, оскільки дає змогу відображати більше інформації у разі зменшення вкладень порівняно з одноекранними системами. Постає задача організації роботи мультимоніторної системи. Для цього можна використати декілька методів. Три з них розглянуті в даній роботі. Для моделювання роботи мультимоніторної роботи запропоновано використовувати комп’ютерну мережу.
The aim of this work is to investigate different aspects of work of multimonitor systems. The usage of multimonitor systems is very prospective as it allows to display more information and invest less money compared to a large single screen. But to organize the work of a multimonitor system many problems should be solved. Several methods can be used to solve this problem. Three of them are mentioned in this work. A computer network is offered to show the work of a multimonitor system.