Перспектива застосування фосфоритів фосфорних родовищ України для виробництва мінеральних добрив - Свідовий, Б. С.; Захарко, Я. М.; Попович, О. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто забезпеченість українських підприємств по виробництву складних мінеральних добрив фосфатною cировиною та забезпечення сільського господарства фосфорними добривами. The offered provided ukraine factorys for production complex mineral fertilizers phosphate raw materials and provided agriculture phosphorus fertilizers.