Бетони, модифіковані комплексними поліфункційними додатками, для будівельних робіт в зимових умовах - Саницький, М. А.; Марущак, У. Д.; Шевчук, Г. Я.; Бабаєвська, Т. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Досліджено особливості структуроутворення цементних систем, модифікованих комплексними хімічними додатками поліфункційної дії. Показано ефективність використання нового виду модифікаторів на основі тіосульфату та роданіду натрію для бетонів, що тверднуть в зимових умовах.