Побудова та функціонування систем електронної контент-комерції - Висоцька, В. А.; Чирун, Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано основні проблеми електронної контент-комерції та функціональних сервісів опрацювання контенту. Запропонована модель дає можливість створити методи та засоби опрацювання інформаційних ресурсів у системах електронної контент-комерції та реалізувати процеси формування, управління та супроводу контенту. General problems of electronic content commerce and functional services of content processing are analyzed in the article. Proposed model gives an opportunity to create a method and instrument of information resources processing in electronic commerce systems and to implement the processes of content formation, management and support.
Keywords: інформаційний ресурс; комерційний контент; контент-аналіз; контент-моніторинг; контентний пошук; система електронної контент-комерції; information resources; commercial content; content analysis; content monitoring; content search; electronic content commerce systems