Дискретна математична модель однофазного мостового випрямляча - Дзелендзяк, У.; Самотий, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Наведено математичну модель однофазного мостового випрямляча, основану на неявному методі трапецій, а також запропоновано методику аналізу перехідних і усталених режимів його роботи.

The mathematical model of single-phase bridge rectifier based on implicit method of trapeziums is submitted and method for transient and steady-state analysis of it operational modes is suggested.