Покращання пуску асинхронних двигунів власних потреб електричних станцій - Сегеда, М. С.; Равлик, Н. О.; Бакало, Г. Ш. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Здійснено математичний опис, запропоновано схему покращання пуску асинхронних двигунів власних потреб електричних станцій, досліджені та проаналізовані процеси пуску. Realizable mathematical description, the chart of improvement of starting of asynchronous engines of own needs of the electric stations is offered, investigational and analyzed starting processes.
Keywords: математичний опис; процес пуску