Електричні параметри лінії зв’язку на основі коаксіального кабелю в провідному середовищі - Дикмарова, Людмила; Нічога, Віталій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Отримані аналітичні вирази для первинних і вторинних параметрів коаксіального кабелю, розташованого в провідному середовищі. The analytical expressions for primary and secondary parameters of the coaxial cable, situated in conducting medium, are obtained.