Інформаційна система для соціального опитування та збору статистики по Сovid-19 - Токар, Богдан Сергійович; Tokar, Bohdan Serhiiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2021)
2021 рік довів, що перемогти епідемію не так просто. Європейські країни та США почали вакцинацію населення, але кількість хворих збільшується з кожним днем. На той час «режим маски» став нормою. Ми всі навчилися дотримуватися карантинних заходів, але це триватиме недовго. Пандемія сильно вплинула на економіку, і всі ми страждаємо від погіршення економічної ситуації. Інформування людей у світі – це один з самих необхідних етапів по бородьбі з пандемією, а в 21-му столітті найбільш впливовий інструмент це інтернет. Систему варто створювати у вигляді веб-сайту. В сучасному світі створено, майже 2 мільярди веб-сайтів, і їх число продовжує зростати. Поява мобільних пристроїв і їх популярність майже вбила попит на стаціонарні комп’ютерні програми. Тому веб-орієнтовані системи є найоптимальнішим варіантів застосунку на сьогодні. Також, варто додати, що будова таких застосунків дозволяє легко конвертувати веб-сайт в мобільний додаток, зберігши весь функціонал. На основі результатів досліджень цієї бакалаврської роботи була розроблена та розроблена інформаційна система. Система надає користувачам зручний користувальницький інтерфейс, який може виконувати статистику за різними показниками, дозволяючи користувачам переглядати стан протікання пандемії Covid-19. Система працює в режимі реального часу, тобто кожні кілька секунд якщо оновлювати сторінку данні будуть змінюватись відповідно до стану хвороби у світі. Веб-додаток отримує на вхід дані з API сервісу та подає їх в зручному та інтерактивному вигляді для користувача. Система складається з таких частин: веб-сервер на платформі next.js, react в якості фронтенд фреймворку, material-ui в якості бібліотеки стилів та зовнішній API сервіс що постачає актуальні данні. Загальний об’єм роботи 75 сторінок.

2021 proved that defeating the epidemic is not easy. European countries and the United States have started vaccinating the population, but the number of patients is increasing every day. At that time, "mask mode" became the norm. We have all learned to follow quarantine measures, but this will not last long. The pandemic has hit the economy hard, and we are all suffering from a worsening economic situation. Informing people in the world is one of the most important steps in the fight against a pandemic, and in the 21st century the most influential tool is the Internet. The system should be created in the form of a website. In today's world, almost 2 billion websites have been created, and their number continues to grow. The advent of mobile devices and their popularity have almost killed the demand for desktop computers. Therefore, web-based systems are the best application options today. Also, it should be added that the structure of such applications allows you to easily convert a website into a mobile application, while retaining all the functionality. Based on the research results of this bachelor's thesis, an information system was developed and developed. The system provides users with a user-friendly interface that can perform statistics on various indicators, allowing users to view the status of the Covid-19 pandemic. The system works in real time, ie every few seconds if you update the page, the data will change according to the state of the world. The web application receives input from the API service and provides them in a convenient and interactive form for the user. The system consists of the following parts: a web server on the next.js platform, react as a frontend framework, material-ui as a style library and an external API service that provides up-to-date data. The total volume of the work is 75 pages.
Information system for social surveys and collection of statistics about Covid-19
Keywords: 6.126.00.01