Визначення місця пошкодження на лініях з відгалуженням - Баран, П. М.; Кідиба, В. П.; Пришляк, Я. Д.; Равлик, О. М.; Чорний, Н. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розроблений алгоритм розрахунку віддалі до місця пошкодження за однофазних замикань в лініях електропересилання з одним відгалуженням на основі параметрів і координат оберненої послідовності. In this work we have developed the algorithm for calculation of the distance to singlephase to earth faults in the transmission lines with one branch. This algorithm is based on the parameters and coordinates of the negative sequence.