Застосування програми UVScreenCamera для розробки навчальних відеороликів з інформатики - Загребельний, Сергій (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Незважаючи на активне використання відеоматеріалів в навчальному процесі при викладанні інформатики, методика роботи з ними ще недостатньо розроблена. У зв'язку з цим виникає необхідність у розробці методики створення відеороликів за допомогою програми UVScreenCamera. Despite active use of video data in educational process when studying informatics, the work technique with them is still insufficiently developed. In this regard there is a need for development of a technique of work with video data, including various exercises and tasks for their effective use.
Keywords: комп’ютер; мультимедіа; відеоролики; computer; multimedia; videos