Дослідження інформативності осідань поверхні ґрунту за межами завантаженого контуру - Дутчин, М.; Гера, О.; Біда, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто питання осідань фіксованих точок поверхні ґрунту за межами прямокутного фундаменту під впливом статичних навантажень. Рассмотрены вопросы оседаний фиксированных точек поверхности грунта за пределами прямоугольного фундамента под влиянием статических нагрузок. The problem of soil surfa ce fixed points subsidence outside the rectangular foundation under the influence of static loads is discussed.
Исследование информативности оседаний поверхности грунта за пределами загруженного контура
Research of soil surface subsidence outside the loaded perimeter
Keywords: воронка осідання; поверхня ґрунту; завантажений контур; еквівалентний шар ґрунту