Розрахункові гідрографи притоку з радіальних у плані басейнів з постійним поздовжнім похилом - Матлай, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У роботі представлено методику розрахунку гідрографів притоку дощових стічних вод з радіальних в плані басейнів стоку з постійним поздовжнім похилом. Отримано відповідні залежності для обчислення розрахункової витрати та часу поверхневої концентрації дощового стоку.
Stormwater hydrograph from radial in a plan watershed with constant longitudinal slope
Keywords: дощовий стік; радіальний басейн стоку; гідрограф притоку; розрахункова витрата; час поверхневої концентрації