Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин - Косів, Р. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Вивчено вплив біологічно активних речовин різної природи на ферментативну активність сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело біологічно активних речовин. The influence of sоurce biologically active substances on the yeast΄s gronth is investigated. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of biologically active substances.