Ефективність використання екструдованого зерна та ферментів у комбікормах для поросят - Воєцька, О. Є.; Лапінська, А. П.; Макаринська, А. В.; Луніна, Л. О. (Одеська національна академія харчових технологій, 2013)
У статті проаналізовані переваги використання екструдованих зернових компонентів та ферментних препаратів у годівлі сільськогосподарських тварин. Наведені результати порівняльної оцінки ефективності використання в комбікормах для поросят екструдованого зерна та комплексного ферментного препарату Амілосубтилін. In the article the analyzed advantages of the use of the extruded grain-growing components and enzymes preparations are in feeding of agricultural animals. The brought results over of comparative estimation of efficiency of their use in the mixed fodders for piglets.
Keywords: екструдування; ферменти; поросята; extrusion; enzymes; piglets