Практика використання компетентнісного підходу в розвитку управлінських здібностей керівника - Сімченко, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто та обгрунтовано підходи до управління розвитком компетенцій персоналу організації. Досліджено компетенції, що визначають успіх сучасного керівника. Проаналізовано управлінські компетенції, які необхідні для успішного виконання роботи керівникам різних рівнів управління. The approaches to manage the competencies of human resources of organization are analyzed in this work. It's determined the competences, which develop of manager's potential. The managers' competencies which are needed for successful implementation of working as the leaders of different levels of management are analyzed.