Вивчення іноземних мов у контексті: переваги та недоліки використання комп’ютерних технологій - Краснюк, Ірина; Кривич, Марина; Krasniuk, Iryna; Kryvych, Maryna (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Висвітлено питання інтеграції сучасних комп’ютерних технологій в освітньому процесі: переваги та недоліки використання технологій у сучасній освітній системі. На прикладі електронного навчального посібника “Лінгвокраїнознавство країн з другої іноземної мови” продемонстровано практичне застосування мультимедійних технологій у викладанні гуманітарних дисциплін.

The research paper highlights the matter of modern computer technologies integration in the process of education: advantages and disadvantages of technologies implementation into a modern education system. Based on the example of the electronic study manual “The Study of Historical and Cultural Aspects of the Region at Focus” it demonstrates a practical application of multimedia technologies in teaching humanities.
Learning foreign languages in context:pros and cons of using computer technologies
Keywords: комп’ютерні технології; мультимедіа; on-line-освіта; електронний посібник; computer technologies; information technologies; on-line education; electronic study manual; 372.881; 005.591.6