Типологічні, планувальні, конструктивні та інженерні засади проектування мансард на багатоповерхових будинках - Нестерович, Е. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуті питання, пов’язані з використанням горищних просторів. Визначені основні засади проектування мансард на багатоповерхових будинках.