Оцінювання можливостей приладів топогеодезичних підрозділів та сучасних геодезичних приладів для розв'язання військових задач - Петлюк, І.; Тимчук, В.; Власенко, С.; Шевченко, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Порівняно можливості засобів ТГП підрозділів Сухопутних військ ЗС України і сучасних електронних геодезичних приладів. Запропоновано поетапну зміну застарілих приладів ТГП на нові з передідготовкою особового складу підрозділів. Сравниваются возможности средств ТГП подразделений Сухопутных войск ВС Украины и современных геодезических приборов. Предлагается поэтапная замена устаревших приборов ТГП новыми с переподготовкой личного состава подразделений. Possibilities of capabilities of TG devices of military units of the Army of the Ukrainian Armed Forces and modern electronic geodesic devices are compared. Stage-by-stage replacement of out-of-dave TG devices nith new enes and retraining of the military units personnel.
Оценка возможностей приборов топогеодезических подразделений и современных геодезических приборов для решения военных задач
Estimation of possibilities of devices of topogeodesic units and modern geodesic devices for solving military tasks
Keywords: топогеодезична прив'язка (ТГП); гірокомпас; гірокурсовказівник; електронний тахеометр; гідростанція