Нестандартні засоби отримання криміналістично значущої інформації в рамках проведення досудового розслідування: слідчий гіпноз - Ортинський В. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Досліджено можливість, зміст та умови застосування такого методу отримання криміналістично важливої інформації, як слідчий гіпноз. Автор доходить висновків про можливість, а інколи необхідність застосування слідчого гіпнозу під час розслідування злочинів у межах кримінального провадження. Исследуются возможности, содержание и условия использования такого метода получения криминалистически важной информации, как следственный гипноз. Автор приходит к выводу о возможности, а иногда необходимости использования в отдельных случаях следственного гипноза в рамках расследования уголовных дел. The paper investigates the possibility of the content and terms of use of such a method of obtaining forensically important information as “investigative” hypnosis. The author comes to conclusion about the possibility and, sometimes, the need in some cases the use of investigative hypnosis in the investigation of criminal cases.
Нестандартные способы получения криминалистически значимой информации в рамках проведения досудебного расследования: следственный гипноз
Non-standard methods for producing forensically relevant information as part of the pre-trial investigation: investigative hypnosis
Keywords: слідчий гіпноз; метод гіпнорепродукції; криміналістична гіпнологія; гіпноз; судово-гіпнорепродуктивна експертиза; следственный гипноз; метод гипнорепродукции; криминалистическая гипнология; гипноз; судебно-гипнорепродуктивная экспертиза; investigative hypnosis; method gipnoreproduktsii; hypnology forensic hypnosis; forensic examination gipnoreproduktivnaya