Організація самостійної роботи в процесі вивчення економічних дисциплін при дистанційному навчанні студентів - Мариненко, Зінаїда Володимирівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядається організація самостійної роботи в процесі вивчення економічних дисциплін при дистанційному навчанні студентів. Зокрема, проаналізовано й уточнено сутність поняття "дистанційна освіта", "дистанційне навчання".
Keywords: дистанційна освіта; дистанційне навчання; Iнтернет; інформаційні технології; телекомунікаційні технології