Елементи теорії термодинамічних та кінетичних властивостей матеріалів - Буджак, Я. С.; Готра, О. З.; Лопатинський, І. Є. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2000)
У роботі обґрунтовані розрахункові алгоритми важливих термодинамічних та кінетичних властивостей кристалів з довільними законами дисперсії та довільними механізмами розсіювання носіїв заряду в омічній області провідності і в неквантуючому магнітному полі. The calculating algorithms of important thermodynamic and kinetic properties of crystals with arbitrary dispersion laws and arbitrary mechanisms of scattering of charge carriers in ohmic conductivity range and in non-quantumed magnetic field are considered in this paper.