Прикладне використання гексакоптера aibot - Жежера, І.; Тревого, І.; Zhezhera, I.; Trevoho, I.; Жежера, И.; Тревого, И. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Запропоновано комплексне рішення для проведення геоінформаційних робіт з використанням автономного літального апарата AiBot x6 v2 схеми гексакоптер. Наведено короткий опис математичної моделі гексакоптера та показано спектр можливостей з прикладами виконаних проектів. У висновку вказано виявлені особливості використання безпілотного літального апарата для проведення геоінформаційних робіт.

The article proposes a complex solution for geoinformation works using the autonomous aircraft AiBot x6 v2 with hexacopter scheme. Brief description of the hexacopter mathematical model was considered and a spectrum of possibilities with examples of completed projects is shown. The identified features of the use of an unmanned aerial vehicle for conducting geoinformation works are formulated.

Предлагается комплексное решение для проведения геоинформационых работ с использованием автономного летательного аппарата Aibot x6 v2 схемы гексакоптер. Приведено краткое описание математической модели гексакоптера и показан спектр возможностей с примерами выполненных проектов. Выявлены и сформулированы в заключении особенности использования беспилотного летательного аппарата для проведения геоинформационных работ.
Applied use of hesakoptera aibot
Прикладное использование гексакоптера aibot
Keywords: аibot; мультиспектральная съемка; объемы; БПЛА; гексакоптер; 528.4