Розвиток пам’яті першокласників у навчальному процесі (фрагмент пілотажного експерименту) - Поліщук, Світлана; Polischuk, S. A. (My University, 2018)
Результати експериментального дослі-дження (2014–2017 рр.) показують у першокласників послідовність доміную-чих типів запам’ятовування: комбінова-ний; зоровий; слуховий; моторно-слуховий.

The results of the experimental study (2014-2017) show in the first-graders the sequence of dominant types of memorization: combined; visual; auditory and motor-auditory.
Keywords: пам’ять; зоровий тип; комбінований тип; моторно-слуховий тип; слуховий тип; memory; visual type; combined type; motor-hearing type; auditory type