Дослідження поляризаційних ефектів і діелектричних втрат у зерні - Куцевол, Олег; Куцевол, Микола; Кучерук, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано складові діелектричних втрат у зерні як діелектричному матеріалі й одержано аналітичні вирази, що пов’язують їх із інформаційними параметрами первинного перетворювача на базі ємнісного чутливого елемента. Проведен анализ составляющих диэлектрических потерь в зерне как диэлектрическом материале и получены аналитические выражения, связывающие их с информационными параметрами первичного преобразователя на базе емкостного чувствительного элемента. The analysis ofmaking dielectric losses in grain as a dielectric material is carried out and analytical expressions which connect them with information parameters of the primary converter on the basis of a capacitor sensitive element are received.