Сутність ефективності маркетингових комунікацій - Панченко, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто поняття ефективності маркетингових комунікацій та методи їх оцінки.
Keywords: маркетингові комунікації; оцінка; ефективність; методи; ефект