Діелектричні властивості тонких плівок 4-нітро-4’-амінодифенілу - Кравців, М. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Досліджено температурно-частотні характеристики ємності, провідності на змінному струмі та тангенса кута діелектричних втрат плівок 4-нітро-4’-аміно- дифенілу. Показана суттєва відмінність характеру цих залежностей для низькочастотного та високочастотного діапазонів. Виявлено додатковий механізм поляризації, пов’язаний з піроелектричним ефектом. Temperature-frequency characteristics of capacitance, alternating current and tg5 of 4-nitro-4’-aminodyphenile films were investigated. Essential distinctions of these dependencies for low- and high-frequency ranges were shown. The additional polarization mechanism connected with pyroelectric effect was revealed.
Dielectric properties of 4-nitro-4’- amidodiphenyl thin films
Keywords: 535.215