Промислово-фінансові об’єднання в умовах ринкової економіки України як каталізатор інноваційних процесів - Олексів, Н. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Звернено увагу на економічну природу інтеграції фінансового та промислових капіталів, їх взаємодію в межах промислово-фінансових об’єднань, систематизовано переваги, що випливають з діяльності ПФО, окреслено їх головні завдання та сформульовано основні методологічні засади щодо доцільності формування та розвитку таких структур в Україні. The author dwells on the economic nature of intégration of the financial and industrial capitals, their interaction within the limits of finance-industrial groups; systematized the prerequisites and determinants for their inception, outlined their main tasks and formulated the initial methodological provisions for projecting and developing such structures in Ukraine.