Метод скінченних елементів для аналізу електромагнітного поля в структурах з дискретно неоднорідним середовищем - Захарія, Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто модифікований метод скінченних елементів для розв’язування задач стикування електромагнітних полів у структурі, заповненій неоднорідним середовищем. Відзначено результати застосування методу для аналізу поля у хвилеводному аплікаторі для гіпертермії.