Організація інноваційного розвитку оператора мобільного зв’язку - Богатирьов, А. М.; Грязних, Є. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблему інноваційного розвитку мобільного оператора, проаналізовані сучасні концепції інноваційного процесу, наведені характеристики інноваційної діяльності мобільного оператора, запропонована мережна модель інноваційного процесу. The problem of innovative development of the mobile operator is considered, modern concepts of innovative process are analysed, characteristics of innovative activity of the mobile operator are resulted, the network model of innovative process is offered.
Keywords: інновація; мобільний оператор; інноваційний процес; структура; innovation; mobile operator; innovation process; structure