Моделювання процесів теплообміну в нанокомпозитах - Лобур, М.; Фармага, І.; Шмігельський, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано способи аналізу теплопровідності у нанокомпозитах методом скінченних елементів. The paper describes some approaches for thermal analysis of nano-composites by finite element method.
Keywords: FEM; thermal analysis; composite; nano-composite; МСЕ; теплопровідність; композит; нанокомпозит