Моделювання вибору стратегії діяльності підприємства та інформаційна технологія обробки інформації - Васьків, О. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Інформаційні технології використання математичних методів і моделей підвищують якість обробки інформації, професійні якості менеджменту, що є одним із важливих чинників під час прийняття оптимальних управлінських рішень. Застосування інформаційних технологій під час аналізу виробничої діяльності суб’єкта господарювання вимагає розробки стратегії, за якої суб’єкт господарювання відчуває себе конкурентноспроможним.Іnformation technologies of use of mathematical methods and models improves the quality of information processing, professional skills of management, which is an important factor in making optimal management decisions. The use of information technology in the analysis of production activities of enterprise requires develop a strategy in which the entity feels competitive.
Keywords: інформація; інформаційні технології; моделювання; суб’єкт господарювання; прибуток; обробка інформації; information; information technology; modeling; entity; income; information processing