Маркетинго-логістичний підхід в організації пасажирських перевезень на залізничному транспорті - Копитко, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглядається необхідність застосування елементів маркетингу та логістики, що необхідно в умовах реформування залізничного транспорту, де посилення координації і взаємодії різних видів транспорту значно впливає на обсяги пасажирських перевезень на залізничному транспорті. Аналізуються проблеми, вирішення яких сприяє пошуку раціональної моделі управління, особливості розвитку сучасної організації перевезень пасажирів, важливу роль в яких займає взаємозв’язок маркетингових і логістичних досліджень. Using need of marketing and logistics elements is considered. That is necessary in conditions of railway transport reform. Where reinforcement of coordination and interaction different kinds of transport renders the essential influence upon volume of passenger transportation at railway transport. The problems are analyzed, which solution promotes search of the rational management model, particularities of the modern organization development of passenger transportation, important role in which occupies intercoupling оf marketing and logistical research.
Keywords: елементи маркетингу та логістики; пасажирські перевезення на залізничному транспорті; ogistics elements is considered; passenger transportation at railway transport