Дослідження впливу кінетичних та гідродинамічних параметрів на йонний обмін на природному клиноптилоліті - Одноріг, З. С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Вивчено кінетичні та гідродинамічні закономірності перебігу йонного обміну йонів міді на природному клиноптилоліті. The kinetic and hydrodynamic features of flowing of ion-exchange process on the nature clinoptilolite have been established.
Keywords: 541.183