Логістичні аспекти розвитку технології автоматичної ідентифікації - Васілєвскі, М.; Крикавський, Є. В.; Чухрай, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Розглянуто сутність автоматичної ідентифікації товарів та її роль у сфері розвитку логістичних систем дистрибуції. Відзначається, що при проектуванні нових систем необхідно використовувати нові можливості, які з’являються внаслідок застосування штрих-кодів у сфері впровадження логістичних систем. Аналізуються переваги та недоліки внутрішніх штрих-кодів різного типу. In the article of Automatical Article Numbering and its role in the sphere of development of the distribution logistics system are determined. They noted that are new opportunities in using Product Codes in the improvement of the logistic systems. The advantages and disadvantages of the Internal Article Numbering have explained in the article.