Удосконалення систем керування екскаваторними електроприводами, що працюють в режимах перевантажень - Лозинський, О. Ю.; Панченко, Б. Я.; Цяпа, В. Б.; Карплюк, Л. Ф. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Описано та наведено результати досліджень роботи системи екстреного захисту електромеханічного обладнання екскаватора. The results of researches of work of the system of ekstrennogo defence of electromechanics equipment of power-shovel are described and resulted
Keywords: обладнання екскаватора