Соціалістичні міста Донбасу: їхнє минуле, теперішнє та майбутнє - Кушніренко, Марія; Яценко, Віктор (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
У статті проаналізовано розвиток міст Донбасу в історичному контексті та перспективи їх розбудови.
Keywords: 711