Напівпровідникового лазер неперервної дії (660нм) та дослідження його параметрів - Васіновіч, Віталій; Ракобовчук, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Як відомо знімання «лазерним мікрофоном» інформації через віброакустичний канал витоку інформації на сьогоднішній день – один з найпоширеніших методів викрадення інформації. Тому у даній роботі було сконструйовано напівпровідниковий лазер неперервної дії і досліджено його параметри для подальшої роботи і досліджень, щоб в майбутньому розробити більш економніші і простіші в виконанні методи і засоби захисту.
Keywords: «лазерний мікрофон»; віброакустичний канал витоку інформації; напівпровідниковий лазер неперервної дії