Подання реляційних операцій засобами реляційного числення доменів для ненормалізованих відношень - Григорович, А. Г.; Григорович, В. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Запропоновано вирази реляційного числення доменів для ненормалізованих відношень, еквівалентні операціям розширеної реляційної алгебри. This article presents expressions of relational calculus of domains for nested relations equivalent to extended relational algebra operations.
Keywords: ненормалізовані відношення; реляційне числення доменів; реляційні операції; реляційна алгебра; nested relations; relational calculus of domains; relational operations; relational algebra.