Модель приймально-передавального модуля на основі антени-автогенератора - Сторож, Володимир (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Здійснено моделювання параметрів приймально-передавального модуля на основі антени-автогенератора. Результати розрахунку підтверджені експериментальними дослідженнями. Modeling of the parameters of the transmite-receive module based on the anten-na-oscillators has been carried out. Theoretical results were proved experimentally.