Дослідження рівноваги рідина – пара в розчинах бутилового естеру β-метилкротонової кислоти в бензолі - Галатин, І. З.; Ван-Чин-Сян, Ю. Я.; Раєвський, Ю. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено бінарну систему бензол – естер. Визначені коефіцієнти активності компонентів залежно від складу розчину. The binary system of benzen – ester is investigated. The activity coefficients compaunds of solution have been determined.
Keywords: 541.11