Outsorcing послуг ІТ в логістичній системі управління транспортним підприємством - Васелевский, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описано особливості моделі аутсорсингу інформаційних технологій. Ідентифіковано умови застосування інформаційних продуктів у середовищі транспортного підприємства. Актуалізовано значення моделі аутсорсингу ІТ як методу оптимізації системи менеджменту транспортного підприємства (на прикладі авіаліній). The features of model of outsorsing of technologies of informatics are described. The terms of application of foods of informatics are identified in the environment of a transport enterprise. The value of model of outsorsing of ІТ as to the method of optimization of the system of management of a transport enterprise (on the example of airlines).