Моделювання системи надання туристичних послуг споживачеві на основі спінових моделей Ізінга - Виклюк, Я.; Іванущак, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розроблено модель семантичної мережі, побудовану на основі спінових систем Ізінга, яка дає змогу здійснити оптимальний за вартістю вибір послуг туристичного бізнесу. There is a model of semantic network which based on the spin Ising systems, which allows for the optimal value range services of tourist business.